مرکز تخصصی تعمیرات لوازم خانگی

مرکز تخصصی تعمیرات لوازم خانگی

مرکز تخصصی تعمیرات لوازم خانگی

مرکز تخصصی تعمیرات لوازم خانگی

  • ۰
  • ۰

در مطلب امروز با آموزش تعمیر فن آل این وان ایسر همراه شما عزیزان هستیم. ساختار آل این وان یا کامپیوتر چند کاره به گونه ای است که قطعات آن به شکل فشرده در یک مانیتور جای داده شده اند. همین مساله موجب شده که دمای دستگاه در هنگام کار به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کند. فن با این هدف در آل این وان ها تعبیه شده که ضمن کاهش دمای قطعات، تاثیرات حرارت را به حداقل برساند. حال اگر فن به هر دلیلی درست کار نکند و یا به طور کلی بسوزد، باید منتظر بروز آسیب های جدی در قطعاتی همچون پاور، cpu، رم، مادربرد و … بود. برای تعمیر فن آل این وان باید قاب مانیتور باز شود و فن از دستگاه خارج گردد.

چنانچه هریک از مراحل باز کردن دستگاه و دسترسی به فن اشتباه انجام شود، احتمال آسیب رسیدن با سایر بخش های دستگاه بسیار بالا خواهد بود. لذا بهتر است انجام این فرایند را به افرادی محول کنید که به اندازه کافی در زمینه تعمیر آل این وان سررشته دارند. البته تماشای کلیپ آموزش تعمیر فن آل این وان ایسر درک بهتری از مراحل و جزئیات این پروسه به شما ارائه خواهد داد. اما در صورت نیاز به خدمات تخصصی تر کافی است با نمایندگی ایسر مرکز سخت افزار ایران تماس برقرار کنید

آموزش تعمیر فن آل این وان ایسر

فیلم آموزش تعمیر فن آل این وان ایسر

تعمیر و تعویض فن آل این وان ایسر و سایر برندها یک فرایند چند مرحله ای است که با ترتیب مشخصی انجام می شود. پیش تر هم اشاره کردیم که برای دسترسی به فن باید بدنه نمایشگر و چند قطعه دیگر باز شوند. اگر این کار با فشار یا به شکل اشتباه انجام شود، ممکن است قطعات بشکنند و یا آسیب ببینند. فیلم آموزش تعمیر فن آل این وان ایسر حاوی مراحل انجام این کار به شکل تصویری می باشد.

در این فیلم شما خواهید آموخت که چگونه AIO تان را باز کنید و فن را از آن بیرون بیاورید. همچنین مراحل تعمیر، تعویض و جاگذاری مجدد فن نیز به ترتیب قابل مشاهده می باشد. البته اگر قبلا تجربه باز کردن کامپیوتر چند کاره یا بدون کیس را نداشته اید، توصیه می کنیم به هیچ عنوان اقدام به این کار نکنید. چرا که در این صورت ممکن است ناخواسته به آل این وان تان صدمه بیشتری وارد کرده و تعمیرات آن را سخت و هزینه بر کنید.

چه موقع اقدام به تعمیر فن آل این وان ایسر کنیم؟

برای این که بدانید چه موقع باید اقدام به تعمیر فن آل این وان و یا تعویض آن کنید، باید به علائم دستگاه توجه کنید. وقتی فن از کار می افتد، عملیات خنک سازی انجام نمی شود و تمامی بخش های دستگاه در معرض خطر قرار می گیرند. اگر به محض مشاهده اولین نشانه های خرابی فن اقدام به تعمیر یا تعویض آن کردید، می توانید مجددا با آل این وان خود کار کنید. در غیر این صورت به دستگاه به تدریج دچار نقص در بخش های مختلف خواهد شد.

گاهی در اثر نشست گرد و غبار روی فن یا پره های آن، این بخش ها از چرخیدن باز می مانند. در این شرایط صدای فن شنیده نمی شود و حرارت دستگاه نیز کاهش پیدا نمی کند. همچنین ممکن است یک شئ خارجی در فن گیر کرده باشد و یا به خاطر داغ شدن بیش از حد دستگاه، این قطعه توانایی عملکردی خود را از دست بدهد. بدیهی است که از کار افتادن فن منجر به افزایش بی رویه دمای آل این وان و به تبع آن بروز مشکلاتی در این محصول می شود. در صورت قطع شدن اتصالات هم باید اقدام به تعمیر فن آل این وان ایسر خود نمایید.

نمایندگی آل این وان ایسر پشتیبانی مطمئن

نمایندگی آل این وان  ایسر، در راستای تحقق اهداف مشتری مداری، خدمات حوزه فروش و تعمیر انواع مدل های این محصول را به کاربران ارائه می دهد. این مرکز با استفاده از پیشرفته ترین تکنولوژی های روز دنیا، تعمیرات تخصصی انواع کامپیوترهای چند کاره را نیز انجام می دهد. حضور کارشناسان مجرب آی تی در این مجموعه، موجب ارتقا قابل توجه سطح کیفی خدمات تعمیری شده است.

همکاران ما به واسطه تعهدی که نسبت به کاربران دارند، تلاش می کنند ضمن برطرف کردن کلیه مشکلات انواع مدل های آلین وان، آن را در نهایت سلامت به کاربران تحویل دهند. نمایندگی آل این وان ایسر، به واسطه کیفیت خدماتش در بین کاربران شهرت یافته است و بسیاری از افراد، این مرکز را به عنوان گزینه اول خود برای تعمیر نرم افزاری و سخت افزاری کامپیوتر چند کاره شان در نظر می گیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با نمایندگی acer در مرکز سخت افزار ایران تماس برقرار کنید.

 

منبع : آموزش تعمیر فن آل این وان ایسر

  • ۹۸/۰۶/۰۹
  • مرکز سخت افزار

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی